قالب وردپرس
خانه / سالومه امیرقهاری

سالومه امیرقهاری

ویزای EB-2 , EB-3

افرادی که به ‌واسطه تجربه کاری و یا مدرک دانشگاهی دارای تخصص یا مهارتی هستند، اگر از سوی یک کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا دعوت به کار شوند، می‌توانند این دسته از ویزای آمریکا را برای مهاجرت دائم دریافت کنند.

ادامه نوشته »

ویزای تجارتی EB-1

این نوع از ویزای آمریکا برای مهاجرت اتباع خارجی با توانایی‌های خاص و فوق‌العاده، استادان و محققان برجسته، و مدیران چند ملیتی قابل صدور است. افرادی که به واسطه توانمندی‌های ویژه خود و با ارائه مدارک معتبر بین‌المللی در زمینه مورد نظر، مشمول این دسته می‌شوند، بدون نیاز به عبور …

ادامه نوشته »

ویزای E-1 برای سرمایه گذاران

  ویزای E-1 به افرادی تعلق می‌گیرد که که قصد بستن قراردادهای تجاری و بازرگانی و انجام اموری مانند صادرات و واردات در آمریکا را دارند. هدف این ویزا، تقویت مبادلات تجاری آمریکا با سایر کشورها است. ویزای E1 به مدت ۲الی ۵ سال قابل صدور است.

ادامه نوشته »

ویزای E-2 برای سرمایه گذاران

  ویزای E2 هم برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری شخصی در آمریکا را دارند، صادر می‌شود. این ویزا ابتدا به مدت ۲ سال قابل صدور و در صورت موفقیت و سوددهی سرمایه‌گذاری، تا ۲ سال دیگر هم قابل تمدید است. یکی از ویزاهایی که نیازی به بنافاید و اثبات شرایط …

ادامه نوشته »

انواع مختلف ویزاهای امریکا

  انواع مختلف ویزاهای امریکا ویزای مهاجرتی آمریکا (ویزای آمریکا برای اقامت دائم) ویزای تجارتی ویزای آمریکا از نوع مهاجرتی، قابل تبدیل به گرین کارت است. در ادامه با مهم‌ترین ویزاهای مهاجرتی آشنا می‌شویم: EB-1 این نوع از ویزای آمریکا برای مهاجرت اتباع خارجی با توانایی‌های خاص و فوق‌العاده، استادان …

ادامه نوشته »

ویزای فامیلی آمریکا #ویزا

  گرین کارت برای اقوام درجه یک هر شهروند امریکایی   قوانین مهاجرت، برای وسعت دادن به جمع خانواده، به شهروندان امریکایی اجازه درخواست برای اقامت دائم امریکا جهت اقوام واجد شرایطشان را می دهد. اقوام درجه یک واجد شرایط شامل: همسر فرزند مجرد زیر 21 سال والدین ( درصورتیکه …

ادامه نوشته »

ویزای سرمایه گذاری آمریکا #ویزا

  گرین کارت از طریق سرمایه گذاری(EB-5) درروش (EB-5) کارآفرینان و سرمایه گذارانی که که در ایالات متحده  سرمایه گزاری تجاری نمایند ، میتوانند برای خود و همسرو فرزندان مجرد زیر 21 سال خود گرین کارت دریافت نمایند. سرمایه گئاری انتخابی میبایستی  حد اقل 10 فرصت شغلی دائمی و   تمام …

ادامه نوشته »

ویزای شغلی آمریکا #ویزا #امیرقهاری #مهاجرت

گرین کارت از طریق دادخواست فردی(EB-1) دو دسته از کارکنان مهاجر، نیازی به پیشنهاد شغلی نداشته و بصورت فردی درخواست مهاجرت می کنند. (برای این کارکنان نیازی به کارفرما جهت اسپانسر شدن نیست). این دسته بندی شامل: افراد با تواناییهای خارق العاده در علوم پایه ، هنر ، تحصیلات ، …

ادامه نوشته »