قالب وردپرس

ویزای EB-2 , EB-3

افرادی که به ‌واسطه تجربه کاری و یا مدرک دانشگاهی دارای تخصص یا مهارتی هستند، اگر از سوی یک کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت آمریکا دعوت به کار شوند، می‌توانند این دسته از ویزای آمریکا را برای مهاجرت دائم دریافت کنند.

Facebook Comments

درباره ی سالومه امیرقهاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *