قالب وردپرس
خانه / مهاجرت / ویزای سرمایه گذاری / ای تو (E-2) / ویزای E-2 برای سرمایه گذاران

ویزای E-2 برای سرمایه گذاران

 

ویزای E2 هم برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری شخصی در آمریکا را دارند، صادر می‌شود. این ویزا ابتدا به مدت ۲ سال قابل صدور و در صورت موفقیت و سوددهی سرمایه‌گذاری، تا ۲ سال دیگر هم قابل تمدید است.
یکی از ویزاهایی که نیازی به بنافاید و اثبات شرایط خاص دیگری را نخواهد داشت ویزای سرمایه گذاری E-2 میباشد. این فرصت ویژه مختص متقاضیانی است که توانایی سرمایه گذاری حداقل تا 120 هزار دلار آمریکا را داشته باشند.

Facebook Comments

درباره ی سالومه امیرقهاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *