قالب وردپرس
خانه / مهاجرت / ویزای خانوادگی / ویزای فامیلی آمریکا #ویزا

ویزای فامیلی آمریکا #ویزا

 

  • گرین کارت برای اقوام درجه یک هر شهروند امریکایی

 

قوانین مهاجرت، برای وسعت دادن به جمع خانواده، به شهروندان امریکایی اجازه درخواست برای اقامت دائم امریکا جهت اقوام واجد شرایطشان را می دهد. اقوام درجه یک واجد شرایط شامل:

  • همسر
  • فرزند مجرد زیر 21 سال
  • والدین ( درصورتیکه شهروند امریکایی متقاضی بالای 21 سال باشد)

اقوام درجه یک دارای اولویت ویژه مهاجرتی بوده مجبور نیستند برای آماده شدن ویزا در نوبت قرار گیرند زیرا برای این گروه خاص تعداد ویزای نامحدودی موجود میباشد.

  • گرین کارت برای اعضای خانواده هر شهروند امریکایی

 

حتی اگر اعضای خانواده یک شهروند امریکایی اقوام درجه یک او نباشند طبق دسته بندی       Family  Preference باز هم او می تواند اسپانسر آنها شود. اقوام واجد شرایط شامل:

  • پسر و دختر مجرد بالای 21 سال
  • فرزندان متاهل با هر سنی
  • خواهر و برادر(درصورتیکه شهروند امریکایی متقاضی بالای 21 سال باشد)

ازآنجاییکه سالیانه تعداد افراد قابل پذیرش برای مهاجرت طبق این دسته بندی، از طرف کنگره محدود میباشد بنابراین معمولا قبل از آماده شدن #ویزا ، دوره انتظار وجود خواهد داشت.

  • گرین کارت برای اعضای خانواده فردیکه اقامت دائم امریکا را داشته باشد

 

ممکن است افرادیکه اقامت دائم امریکا را دارند برای همسرشان و یا فرزند مجرد خود با هر گروه سنی درخواست مهاجرت به امریکا کنند. ازآنجاییکه سالیانه تعداد افراد قابل پذیرش برای مهاجرت طبق این دسته بندی، از طرف کنگره محدود میباشد بنابراین معمولا قبل از آماده شدن ویزا، دوره انتظار وجود خواهد داشت.

  • گرین کارت برای گروه خاصی از افراد خانواده

 

این برنامه محدود به افرادیست که از شرایط خاصی برخوردار باشند و در زمان مشخص شده ای درخواست داده باشند. افراد واجد شرایط این طبقه بندی شامل:

  • همسر و فرزند ضرب و شتم شده
  • نامزد
  • شخص متولد شده از یک دیپلمات خارجی امریکا
  • غیرمهاجرتی
  • همسر بیوه یک شهروند امریکایی
  • گرین کارت برای یک پناهنده

 

اگر USCIS شما را بعنوان پناهنده پذیرفت، یکسال بعد از دریافت پذیرش، واجد شرایط  برای درخواست جهت گرین کارت هستید. همسر و فرزندانتان نیز واجد شرایط خواهند بود درصورتیکه بعنوان پناهنده از طرف ایالات متحده پذیرفته شوند یا تحت پرونده شما باشند.

شما دیگر واجد شرایط پناهندگی نمیشوید درحالیکه حق اقامت دائم امریکا را دارید اگر:

  • در کشور شما شرایط کشوری تغییر کند یا
  • برطبق شرایط تغییر کرده، شما بعنوان یک پناهنده شناخته نشوید
  • شاخصهای واجد شرایط

اگر شما پناهنده هستید یکسال بعد از پذیرش پناهندگی میتوانید برای گرین کارت درخواست دهید درصورتیکه شما:

  • حداقل به مدت یکسال، بعد از پذیرش، در امریکا حضور داشته باشید
  • همچنان یک پناهنده شناخته شوید
  • وضعیت پناهندگی تان را کنار نگذاشته باشید
  • در کشور خارجی دیگری ساکن نشده باشید
  • همچنان در ایالات متحده بصورت مجاز حضور داشته باشید
  • گرین کارت برای یک مهاجر

 

اگر شما بعنوان مهاجر پذیرفته شدید طبق قانون لازم است که بعد از گذشت یکسال از زمان پذیرش درخواست گرین کارت دهید.

  • شاخصهای واجد شرایط

 

  • حداقل به مدت یکسال، بعد از پذیرش، در امریکا حضور داشته باشید
  • به وضعیت مهاجر بودن خود خاتمه نداده باشید
  • از قبل گرین کارت نگرفته باشید
  • Citizenship از طریق پدر و مادر

 

دو راه کلی برای بدست آوردن citizenship از طریق والدین وجود دارد، یکی در زمان تولد و دیگری بعد از تولد و قبل از سن 18 سالکی. والدین شامل: پدر و مادر ژنتیکی و مادرغیرژنتیکی درصورتیکه در زمان تولد از نظر حقوقی، والدین قانونی او محسوب شود.

بطور کلی یک کودک متولد شده در خارج از امریکا در زمان تولد سیتی زن میباشد درصورتیکه:

  • درزمان تولد، پدرومادراوهردو سیتی زن بوده وحداقل یکی ازآنها قبل ازتولد، درامریکا زندگی کرده باشند.
  • در زمان تولد یکی از والدین، سیتی زن امریکا باشد و بمدت حداقل 5 سال در امریکا زندگی کرده باشد که حداقل 2 سال آن بعد از 14 سالکی بوده باشد در ضمن تاریخ تولد کودک بعد از 14 نوامبرسال 1986 باشد.
  • Citizenship از طریق قبول تابعیت

 

قبول تابعیت پروسه ایست که بوسیله آن یک شهروند خارجی یا بین المللی بعد از واجد شرایط شدن

می تواند شهروند امریکا شناخته شود. شرایط لازم برای این طبقه بندی:

  • حداقل به مدت 5 سال مقیم دائم امریکا بوده واجد کلیه شرایط لازم میباشید.
  • به مدت 3 سال یا بیشتر مقیم دائم امریکا بوده و واجد کلیه شرایط لازم بعنوان همسر یک فرد سیتی زن باشید.
  • واجد شرایط کلیه موارد جهت خدمت در ارتش امریکا هستید.
  • فرزند شما میتواند در این طبقه بندی پذیرفته شود در صورتیکه شما سیتی زن امریکا هستید و فرزندتان خارج از امریکا متولد شده و در حال حاضر خارج از امریکا میباشد.
  • قبول تابعیت برای همسران شهروندان امریکایی
  • حداقل 3 سال مقیم دائم امریکا بوده باشید
  • همچنان در وضعیت تاهل و درحال زندگی با همسرتان باشید
  • واجد شرایط کلیه موارد مربوط به این طبقه بندی باشید

 

 

Facebook Comments

درباره ی سالومه امیرقهاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *