قالب وردپرس
خانه / مهاجرت / ویزای سرمایه گذاری / ایبی فایو (EB-5) / ویزای سرمایه گذاری آمریکا #ویزا

ویزای سرمایه گذاری آمریکا #ویزا

 

گرین کارت از طریق سرمایه گذاری(EB-5)
درروش (EB-5) کارآفرینان و سرمایه گذارانی که که در ایالات متحده  سرمایه گزاری تجاری نمایند ، میتوانند برای خود و همسرو فرزندان مجرد زیر 21 سال خود گرین کارت دریافت نمایند. سرمایه گئاری انتخابی میبایستی  حد اقل 10 فرصت شغلی دائمی و   تمام وقت در ایالات متحده ایجاد نماید.
طبق قوانین فعلی حد  اکثر تا  10000 ویزای(EB-5)  در هر سال برای سرمایه گذاران واجد شرایط  صادر میشود.
وفق روش مرسوم  حد اقل مبلغ سرمایه گزاری 1،000،000 دلار میباشدو یا وفق مقررات جدید حداقل سرمایه گزاری مبلغ  500,000 دلاراست  که میبایستی در پروژه ها و بیزنس های واقع در مناطق  تعبین شده توسط مقررات  USCIS ( مناطق با درصد بالای بیکاری ) سرمایه گزاری شود.

#ویزا

Facebook Comments

درباره ی سالومه امیرقهاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *